16. juli 2024

Politiet banker på og vil snakke med 8-åringen. Når mammaen forstår HVORFOR strømmer tårene!

Åtte år gamle Jackson Arneson fra Wisconsin, USA, ble svært syk i november i fjor, og trengte desperat en ny nyre. Helsen hans ble bare verre og verre.

Legene lette febrilsk etter en donor, og mamma Kristi Goll tok til sosiale medier i et desperat forsøk på å øke sønnens sjanser. Hun bønnfalt vennene om å teste seg for å se om de var en passende donor for lille Jackson.

Og en desperat mor på sosiale medier var akkurat det som skulle til for å redde sønnens liv.

En av de som så Kristis Facebook-innlegg var politibetjenten Lindsey Bittorf. Hun ble rørt av det hjerteskjærende innlegget, og bestemte seg med en gang for å sjekke om hun var en passende donor.

Hele 50 personer møtte opp for å teste seg, men til slutt var det Lindsey som viste seg å være den perfekte donoren for lille Jackson. For omtrent to uker siden ringte legene politibetjenten med den gode nyheten mens hun var på jobb, og Lindsey bestemte seg for at hun gjerne ville si ifra til familien selv – hun hadde nemlig fått en meget god idé!

Så snart hun var ferdig på jobb, dro hun bort til Jacksons hus, og banket på døren. Mamma Kristi åpnet og ble svært forvirret når politiet sto på døren.

Politibetjenten ba om å få snakke med Jackson, og etter at hun hadde presentert seg overrakte hun et skilt der det sto:

«Jackson, jeg sverget en ed på at jeg skulle tjene og beskytte samfunnet. Nå skal nyren min få tjene og beskytte deg. Det er jeg som skal donere en nyre til deg.»

Og det var i nettopp dette øyeblikket at mamma Kristi brast i gråt. Endelig, etter måneder med usikkerhet og frykt, kunne Jackson få en ny nyre. Sønnen hennes var reddet!

Jackson ble også kjempeglad, og utbrøt: «Med den nye nyren kommer jeg til å løpe kjempefort!»

Om bare noen uker nå skal lille Jackson få den nye nyren sin, og mammaen hans er mildt sagt lettet. «Nå trenger jeg ikke å bekymre meg for sønnen min lengre. Nå kan jeg puste lettet ut, og vi kan begynne å lage planer for fremtiden!» skriver hun på Facebook.

Så utrolig flott! Jackson kommer nok garantert til å bli stor og sterk med den nye nyren sin – det er jo tross alt en ekte politi-nyre!

DEL gjerne denne hjertevarmende historien med vennene dine på Facebook!