22. juli 2024

23-åringen bøyer seg over sin sovende kjæreste. 2 timer senere ser han i speilet og får SJOKK!

23 år gamle Natalie Weaver gledet seg stort til å tilbringe søndagen med kjæresten Stephen Hall. Men engelskmannen fra Castleford totalvraket planene deres kvelden før: Han festet nemlig med ute vennene sine til kl. 06.00 om morgenen, og blir nødt til å tilbringe hele dagen sovende og fyllesyk.

Den irriterte kjæresten finner snart ut at hun ikke klarer å vekke ham opp, og bestemmer seg for å ta hevn.

Mens han sover søtt, går hun for å hente sminkesakene sine, og setter i gang. Foundation, pudder, rouge, løsvipper og leppestift – typen får en full makeover.

Selv ikke når hun setter på ham falske negler våkner Stephen opp. «Jeg er overrasket over at han klarte å sove gjennom latteren min,» sier hun og har selvfølgelig dokumentert arbeidet sitt underveis. «Jeg lo hysterisk, det var bare helt genialt.»

Endelig våkner 26-åringen opp av at han ved et uhell klorer seg i ansiktet med de lange løsneglene. Han skjønner ingenting, og tasser inn på badet – og der får han sjokk når han får øye på seg selv i speilet!

«Han var helt sjokkert og spurte meg hva som hadde skjedd,» forteller kjæresten. «Det ble mye latter, og han var ikke sint i det hele tatt!» Vel, hvorfor skulle han være sint – han ser jo skikkelig flott ut!

«Det plaget meg ikke, jeg ville bare sove,» sier Stephen, som arbeider som rørlegger. «Men så fikk jeg plutselig panikk når jeg trodde jeg måtte ha på meg neglene på jobb! Jeg rev dem av, og det var ganske vondt, men jeg synes ikke jeg så stygg ut. Jeg ville ha vært pen som kvinne!»

DEL gjerne denne morsomme historien med vennene dine på Facebook!