22. juli 2024

Kvinne synes hun har «perfekt» kropp etter 6 operasjoner og rumpeimplantat!

Etter å ha gått med korsett 23 timer om døgnet og gjennomgått flere kosmetiske operasjoner, hevder den Argentinske modellen Aleira Avendano at hennes kropp er nesten perfekt. 

«Hver kvinne bør gå igjennom en plastikkkirurgi for å virkelig være vakker», sier Avendano til Daily Mail

Avendano har båret korsett de siste seks årene og ser den som hennes andre hud. 26-åringen har fortsatt å bruke korsett til tross for legenes advarsel om hennes helse.

«Jeg elsker følelsen av trykket og tar den bare av i en time om dagen for å hvile og dusje», sier Avendano.

ag1

Avendano merker at fremmede ofte stirrer på henne på gaten. Noen kan ikke tro at det er hennes kropp, bla. de forstørrede brystene med en 34DD kopp er ekte.
Fremmede påstår at hun er en mann, ser ut som en alien som ikke har noen ribbein, sier hun til Mirror.co.uk.

Avendano forklarer at det var vanskelig å bruke korsett i startet, men etterhvert begynte huden hennes å klø uten den, og det ble nødvendig å bære. Nå sier modellen at hun ikke kjenner noen smerte når hun bærer korsett.

Sammen med midjeøvelser spiser Avendano en spesiell diett for å behandle sin figur. Kosten inneholder eggehviter, ananas, frukt og kjøtt.

ag2

26-åringen gjør ikke bare midjeøvelser og spiser sunt – hun har også gjennomgått over 20 plastiske operasjoner, rapporterer Daily Mail. Disse inkluderer fire brystforbedringer og to operasjoner på nesen. Dessuten har hun hatt tre rumpeimplantat, et panneløft, fettsuging og nakketøying. Hun har til og med trekt tenner og bærer nå proteser for å gi henne det perfekte smilet.

ag3

Til tross for sin strenge rutine, anser Avendano å arbeide på sin figur som det beste som noensinne har skjedd henne. Hun håpet at hun en dag blir kjent for sin kropp.

Hva synes du? DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!


Legg igjen en kommentar