Mammaen selger sin dødfødte sønns seng på loppemarked. 1 uke senere kommer kjøperen TILBAKE

2559

Valerie Watts opplevde alle foreldres verste mareritt og mistet sønnen sin i magen bare få dager før han skulle bli født.

Alle som har opplevd noe slik vet at sorgen ikke kan beskrives, og at man sitter igjen med et stort tomrom inni seg. Valerie hadde i tillegg nå et tomt barnerom, og en barneseng hun ikke trengte lenger.

Amerikanske Valerie var gravid i niende måned og alt var klart til sønnens ankomst. Det var da den lille gutten hennes sluttet å bevege seg. Sønnen hadde plutselig dødd, og livet sto ikke til å redde.

Valerie var helt knust, og klarte ikke å kvitte seg med noen av sønnens klær eller ting. Men etter noen lange, vonde måneder klarte endelig venner og familie å overbevise henne om å selge bort noen av tingene hans, og lagde et lite loppemarked. Gerard, en eldre mann, kom bort og fikk øyeblikkelig øye på barnesengen og spurte henne hvor mye hun skulle ha for den.

Plutselig angret hun på at hun hadde satt den frem, og ville ikke selge den likevel. Men Gerard trodde at barna bare hadde vokst ifra den, og sto på sitt – til slutt fikk han kjøpe sengen.

Han ante ikke hvor mye den betydde for henne, og at den var det eneste hun virkelig hadde igjen av sønnen sin, som aldri fikk leve utenfor magen hennes.

Men kvinner snakker heldigvis sammen. Gerards kone hadde sett at hun også solgte barneklær, og spurte hvor gammel sønnen hennes var nå. Hun ble forskrekket når hun fikk høre at sønnen var død.

Når det eldre ekteparet var på vei hjem, med barnesengen i bilen, fortalte hun mannen hva Valerie hadde sagt. Da forsto han endelig hvor mye sengen betydde for den sørgende mammaen, og de tok en avgjørelse:

«Vi bestemte oss for at denne sengen måtte tilbake,» forteller han til nyhetskanalen Fox9.

Men de tenkte også at sengen ikke kunne bli værende slik hos Valerie for alltid. Gerard hadde arbeidet som snekker i alle år, og bestemte seg for å forvandle sengen til en vakker stol.

En uke senere sto Gerard på døren til en overrasket Valerie igjen. Når hun skjønner hva han har gjort bryter hun ut i tårer. Sengen som en gang var en vond påminnelse, fikk nå hedersplassen i huset.

«Dette er helt fantastisk. Det finnes virkelig gode mennesker der ute, og dette er et bevis på akkurat det,» forteller englemammaen.

For en nydelig gave! DEL denne artikkelen med vennene dine på Facebook hvis du også synes det!