Mannen omfavner kvinnen på isen: Sekunder senere rører den vakre oppvisningen alle til TÅRER

125

Det finnes vel ingen i dag som ikke har hørt Celine Dions klassiske hit My Heart Will Go On fra den Oscar-vinnende filmen Titanic?

For meg går det nesten ikke an å høre den vakre sangen uten å få tårer i øynene, men når den blir kombinert med halsbrekkende kunstløp har jeg ikke kjangs!

I denne videoen ligger følelsene tydelig bakom hver eneste bevegelse på isen, og den vakre fremførelsen skaper en historie vi føler oss privilegerte til å være vitne til. For noen talentfulle atleter!

Jeg vet nesten ikke om noen annen sport som appellerer så mye til følelsene våre som det kunstløp gjør, og disse to har virkelig knust alle rekorder… bare SE selv i videoen nedenfor, og DEL den gjerne hvis du også ble rørt!