Mammaen råkjører til akutten etter at babyen overnattet hos pappa: Da innser hun det GRUSOMME

1456

24-årige Sierra Hunt fra USA hadde et helt normalt liv og to skjønne døtre sammen med eksmannen sin. Det yngste barnet, Christa, var bare noen måneder da de to gikk fra hverandre, og Sierra var glad for at døtrenes far ville hjelpe til med barna. Men i 2017 ble livet til tobarnsmammaen snudd på hodet for alltid.

«Hele verdenen min raste sammen den 26. mai, 2017. Kvelden før hadde pappaen hennes, som jeg er separert fra, hentet henne og tatt henne med seg hjem,» skriver Sierra på Love What Matters.

Facebook/Prayers for Christa

 

Tobarnsmammaen ante fred og ingen fare da hun dro på jobb neste morgen. Plutselig kommer sjefen hennes bort og sier hun må dra på sykehuset øyeblikkelig: Babyen hennes var der.

Det neste døgnet skulle bli det verste i hennes liv.

Facebook/Prayers for Christa

 

Sierra hev seg i bilen, og da hun sjekket telefonen sin, så hun at hun hadde over 20 ubesvarte anrop fra moren sin.

«Jeg ringte henne opp igjen på vei til akutten, men alt jeg kan huske av samtalen er at hun gråt og skrek.»

Jeg ankom akutten alene og veldig forvirret. Kvelden før hadde jeg spurt pappaen hennes hvordan det gikk, og han sa at alt var bra. Da jeg gikk inn på akutten hørte jeg den verste lyden jeg noen gang har hørt. Det var en stønnende lyd, og jeg husker at jeg tenkte ‘det er ikke mulig at det er datteren min’. 

Men det var det.

Facebook/Prayers for Christa

 

Jeg så inn i øynene til den tre-måneder gamle datteren min, og alt jeg så var et blankt blikk. Den smilende babyen jeg holdt i armene mine dagen før var ikke der lenger. (…) Jeg ante fremdeles ikke hva som foregikk.»

Legene måtte haste lille Christa videre til et barnesykehus, men de sa at mammaen ikke fikk sitte på i ambulansen dit. Hun måtte møte dem der.

Heldigvis hadde moren hennes ankommet sykehuset da, og hun kunne kjøre dem begge. Plutselig ringer det fra sykehuset og de blir bedt om å snu og komme tilbake igjen. Mammaen frykter det verste, og får det snart bekreftet når hun blir møtt av to politimenn og en sykepleier som tar hånden hennes og sier at datteren fikk hjertestans i ambulansen, og at ambulansearbeiderne har prøvd å redde henne i 20 minutter – uten hell.

Facebook/Prayers for Christa

 

Men så snart mammaen kommer frem til den livløse datteren sin og holder den lille armen hennes, tar det bare få øyeblikk får en lege sier: «Jeg kjenner en puls!»

Facebook/Prayers for Christa

 

Men så får mammaen en annen fryktelig beskjed: politimennene forteller henne at de er der for å fortelle henne at eksmannen hennes har ristet Christa så hardt at hun har fått alvorlige hjerneskader.

Facebook/Prayers for Christa

 

Eksen nekter for det, men politiet og legene tror ham ikke, og senere feiler han på løgndetektor-testen. Lille Christa kunne i verste fall ha dødd, og vil ha alvorlige hjerneskader for resten av livet.

Facebook/Prayers for Christa

 

Familien på tre måtte bli på sykehuset i over en måned sammen med Christa før de kunne dra hjem igjen. Sierra måtte si opp jobben slik at hun kunne ta vare på datteren, som nå er blind og hjerneskadet, og trenger hjelp og pleie døgnet rundt.

Facebook/Prayers for Christa

 

Eksen tilsto aldri, og ble derfor ikke fengslet, men får nå ikke treffe døtrene uten tilsyn.

Facebook/Prayers for Christa

 

Jeg håper virkelig at Sierra og døtrene hennes får det lettere fremover etter alt de har vært gjennom… DEL artikkelen med vennene dine på Facebook hvis du også mener pappaen burde få hardere straff!