Dyrevenner over hele verden RASER: Sjelden hvit løve auksjoneres bort for å bli DREPT

215

I Sør-Afrika kjemper dyrevenner for å redde livet til den sjeldne hvite løven Mufasa, som skal auksjoneres bort til høystbydende for å drepes. Nå har kampen spredt seg til resten av verden!

For tre år siden ble den majestetiske løven Mufasa, og søsteren hans Suraya, reddet av dyrevenner, etter at de som unger hadde vært «kjæledyr» for en familie som ikke hadde tillatelse til å beholde dem. Inntil nå har de to vært til rehabilitering, og de ansvarlige for dem ønsket å flytte dem over til et trygt naturreservat (helt uten kostnader), slik de pleier å gjøre med de ville dyrene de passer på.

Men det fikk de plutselig ikke lov til med Mufasa.

Grunnen?

Sør-Afrikanske myndigheter vil auksjonere ham bort til høystbydende for å tjene inn penger på ham!

SABC NEWS

 

Mufasa er svært sjelden med sin kritthvite pels, og ettersom at han er kastrert og ikke kan brukes til avl, finnes det bare en av to muligheter igjen for ham:

«Han vil enten bli solgt til troféjegere for å bli jaktet på og skutt, eller så vil han bli drept og solgt som løvebein på markedet,» forteller Carel Zietsman, advokaten som kjemper for ham.

SABC NEWS

 

Det estimeres at det kun finnes mindre enn 300 hvite løver igjen i verden, med bare 13 som lever i det fri.

SABC NEWS

 

Nå har over 280 000 mennesker signert en underskriftkampanje for å forhindre at han blir solgt på auksjonen.

Dette er helt forkastelig! DEL artikkelen gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også vil at Mufasa skal bli reddet!