2 åringen løper fram til glasset. Ingen forventet seg at gorillaen kom til å reagere slik!

225

Når 2 år gamle Isaiah reiste til Columbus Zoo med sin familie, fikk han se en gorilla for første gang i sitt liv. Gorillaen titt tilbake på han, og det fikk 2-åringen til å bli ivrig og løpe mot glasset for å undersøke denne merkelige skapningen nøyere.

Men ingen var foreberedt på hva som kom til å skje. Vi er så glade for at mammaen og pappaen fanget dette på film!

[adsense2]

Den unge gorillaen Kamoli har som Isaiah blitt nysgjerrig på hvem det er på andre siden av glasset. Han begynner å løpe fram og tilbake langs glasset og stopper så for å se om Isaiah følger etter – og det gjør han også!

Dette søte møtet blir raskt en liten lek melleom de to, og når vi ser Isaiah jage etter Kamoli kan vi ikke unngå det – hjertene våre smelter!

Se selv i videoen under og DEL dette med vennene dine på Facebook!