Den gravide kvinnen vet ikke hvorfor hunden bjeffer: Innser at hun prøver å redde LIVET hennes!

1746

Hunder slutter aldri å overraske oss med hvor fantastiske de er, og sansene deres er sterkere enn vi mennesker engang kan forestille oss. Det bør vi være takknemlige for!

Hunder kan lukte forandringer i kroppene våre, og skjønner derfor når ting ikke er som de skal være. Hunder kan derfor oppdage når mennesker er syke, og kan til og med lukte seg frem til kreft i tidlige stadier i enkelte tilfeller.

Og mest utrolig av alt?

Det finnes ingen grenser for hva en hund vil gjøre for familien sin.

Det var nettopp det hunden Keola gjorde da matmor var gravid!

 

Keola er en amerikansk Akita som bor sammen med matmor og matfar i Doncaster, England. Ricky og Alhanna Butler elsker Keola over alt på jord, og familien venter i spenning på sitt nyeste familiemedlem ettersom Alhanna er gravid med deres første barn.

Keola merket tidlig at matmor var gravid, og tok på seg en svært kjærlig og beskyttende rolle – hun ville omtrent ikke forlate Alhanne et sekund!

 

Men når Alhanna var 18 uker på vei begynte hun å føle seg syk og dårlig. Hun hadde konstant vondt i ryggen, kastet opp alt hun spiste, og følte seg generelt elendig. Hun dro til sykehuset for å få sjekket det, men opplevde å bli sendt hjem igjen.

Da reagerte Keola.

 

Den snille, glade og rolige hunden forandret plutselig oppførselen sin helt, og virket bekymret, stresset og bråkte mye mer enn før.

21-årige Alhanna tenkte at å føle seg så elendig sikkert var vanlig for gravide, og ville ikke «plage» legene igjen etter at de hadde sendt henne hjem en gang allerede.

Men Keola ble mer og mer utav seg. Hunden gråt, bjeffet og slapp aldri Alhanna ut av syne. Snart var det Alhannas mor som insisterte på at hun måtte dra tilbake på sykehuset, og at hunden prøvde å fortelle dem noe.

Så skjedde ting så altfor fort: Så snart de ankom sykehuset besvimte gravide Alhanna i gangen.

Det viste seg at hun hadde blitt rammet av en antibiotika-resistent bakterie, og hadde infeksjon i begge nyrene. Legene fortalte at om hun ikke hadde kommet tilbake når hun gjorde, ville hun ha mistet livet. Alhanna ble liggende på sykehuset i over en måned etter det.

Heldigvis gikk resten av graviditeten fint etter det, og Alhanna fødte en sunn og vakker gutt som fikk navnet Lincoln. I dag er han og Keola bestevenner, og de to gjør alt sammen.

 

«Jeg er overbevist om at verken jeg eller Lincoln ville vært her i dag om det ikke hadde vært for Keola,» forteller Alhanna og fortsetter: 

«Når legene sendte meg hjem og sa at det ikke var noe som feilet meg, var hun så intens at det virkelig skremte meg. Senere ringte mamma og sa: ‘Hør på hunden din, hun prøver å fortelle deg noe’. Det viste seg at hun hadde helt rett, og det reddet livene våre. Hun er den mest fantastiske hunden i verden, og jeg kan takke henne for at jeg og babyen min er i live.» 

 

Akitahunder er kjent for sine beskyttende egenskaper og gode intuisjon, og Keola er et perfekt eksempel på dette! DEL gjerne denne historien hvis du også synes at Keola er en ekte heltinne!