Sjimpanseungen har akkurat blitt reddet fra krypskyttere: Det piloten gjør da er HJERTEVARMENDE

320

Redningsmenn og -kvinner har et ufattelig stort ansvar over andres liv – både når det gjelder mennesker og dyr. Men i tillegg til alle deres utrolige egenskaper som skal til for å redde liv, er det én ting som er viktigere enn alt annet: Omsorg.

Sjimpanseungen Mussa hadde akkurat blitt reddet fra krypskyttere, og trengte et nytt hjem. Men da piloten som skulle frakte ham dit fikk den lille baby-sjimpansen levert til seg i et bur som skulle stå bak i flyet, orket han ikke tanken på at Mussa skulle sitte der, redd, stresset og alene.

Anthony lot derfor Mussa sitte på fanget hans gjennom hele flyturen:

Litt stell på turen gjorde at sjimpanseungen følte seg litt mer som hjemme, og at han visste at han var i trygge hender.

 

Kos og utsikt. «Nyter utsiken…men han burde ha vært med mammaen sin!»

 

«På tide med en høneblund!»

 

«Folk spør meg hvorfor jeg ikke hadde Mussa i et bur under flyvningen… En baby trenger klemmer og medfølelse istedenfor å bli låst inn i et bur gjennom en stressende flytur,» forteller piloten Anthony Caere på Instagram.

 

Anthony er en anti-krypskytter pilot for Virunga National Park i Kongo, og jobber hver dag for å sikre at de ville dyrene der er trygge fra krypskyttere. En ekte helt med andre ord, og det er tydelig at han er høyt elsket av dyrene han passer på!

 

Anthony har virkelig hjertet på rette sted! SE videoen selv nedenfor, og DEL gjerne historien med vennene dine på Facebook hvis du også mener hangjorde helt riktig!