16. juli 2024

Tenåringsguttene røyker og stirrer på 6-åringen. Da gjør én av dem noe ingen hadde forutsett!

Jenean Thomas er en 29 år gammel mamma fra Ontario i Canada. Hun har en viktig beskjed til datteren sin, Peyton: «Du kan gjøre hva du vil – uansett hva andre mener!»

Når den søte 6-åringen hennes utbryter at hun vil lære seg å stå på skateboard, oppmuntrer mammaen hennes henne til å gjøre akkurat det. Men når hun tar med Peyton til skateparken opplever hun noe som forbauser henne så mye at hun må dele det på Internett senere samme kveld.

 

«Kjære tenåringsgutt i skateparken: 

Du er sikkert rundt 15 år gammel, så jeg forventer ikke at du skal være veldig moden eller at du skal ønske å ha en liten jente på skaterampen din for den del. 

Det du ikke vet er at datteren min har ønsket å skate i flere måneder. Jeg måtte faktisk overbevise henne om at skateboard ikke bare var for gutter. Så når vi kom til skateparken og den var full av tenåringsgutter som røykte og bannet, ville hun øyeblikkelig snu og dra hjem igjen. Jeg hadde i all hemmelighet mest lyst til å dra jeg også, fordi jeg ikke hadde lyst til å skru på ‘mammastemmen’ å ta noen ord med dere. 

Men jeg ville ikke at datteren min skulle føle at hun måtte være redd for noen, eller føle at hun ikke hadde like mye rett som dere til å bruke skateparken. Så når hun sa: ‘Mamma, det er fullt av eldre gutter her,’ sa jeg rolig til henne: ‘Og hva så? De eier ikke skateparken.’

Hun skatet ned rampen på tross av at du og vennene dine skatet rett ved henne. Hun prøvde bare to eller tre ganger før du gikk mot henne og sa: ‘Unnskyld meg…’

Jeg forberedte meg øyeblikkelig på å gi min ‘Hun har like mye rett til å bruke denne parken som dere gutter’-tale når jeg hørte deg si: ‘Føttene dine er plassert helt feil. Kan jeg hjelpe deg?’

Du endte opp med å bruke nesten en time med datteren min der du lærte henne hvordan man balanserer og styrer, og hun hørte på deg! Du holdt henne i hånden og hjalp henne opp når hun falt ned. Jeg hørte til og med at du sa at hun skulle holde seg unna ‘railsene’ slik at hun ikke skulle bli skadet.

Jeg vil at du skal vite at jeg er stolt over at du er en del av lokalsamfunnet mitt, og jeg vil takke deg for at du var snill mot datteren min selv om vennene dine gjorde narr av deg for det. Hun dro fra parken med et hevet hode og med en følelse av at hun kan få til alt, på grunn av deg.»

På Twitter har denne historien blitt delt over 40 000 ganger, og vi håper at tenåringsgutten ser det. Det er ingen tvil om at han gjorde et sterkt inntrykk på både mor og datter, og vi håper at han kan være et godt forbilde for andre også.

DEL denne historien slik at alle kan bli inspirert av den gode handlingen til denne flotte unge gutten!