Så nær men akk så fjern.. Fotografen knipser de STERKE bildene av fødselen i sykehuskorridoren:

519

Foreldre vet hvor tung og følelsesmessig en fødsel kan være, men noen ganger kan det også gå overraskende fort. Som mamma til fem døtre, er Jesica Hogan en veteran på fødeavdelingen og var klar for alt – trodde hun.

Kvinnen fra Kansas, USA, ble derimot overrasket da vannet hennes gikk grytidlig på morgenen, og veene hennes var øyeblikkelig så kraftige at hun ikke trodde hun ville rekke frem til sykehuset i tide.

Hun sparker ektemannen Travis ut av senga, og hun kommer seg i bilen uten å ha tatt på seg sko engang. På vei til sykehuset ringer hun til fødselsfotografen Tammy Karin, som skulle dokumentere det hele.

Men mens Travis støtter den gravide kvinnen ut av bilen inn dørene til sykehuset og fotografen roper etter hjelp, kan Jes allerede føle sønnens hode mellom beina: «Jeg stakk hånden inn under buksa og følte hodet hans i hendene mine. Jeg så på mannen min og ropte, ‘Travis, ta imot ham!’ I samme øyeblikk kom sykesøstrene sprintende nedover korridoren og hjalp meg legge meg ned idet jeg begynte å presse igjen.»

Og mens alt dette foregikk, gjorde Tammy det hun ble hyret for å gjøre: Hun fanger hele mirakelfødselen på kamera.

Lille Maxwell Alexander ble født på gulvet i sykehuskorridoren bare 25 minutter etter at vannet hadde gått. Mammaen kan nesten ikke begripe lykken over hva som har skjedd, men takket være fotografvenninnen har hun klare og vakre minner fra alt som skjedde så fort den dagen.

«Det var den sykeste, men også den mest perfekte fødselen av alle,» sier seksbarnsmammaen. «Det gikk ikke akkurat slik jeg hadde planlagt, men det endte med en sunn og velskapt baby – takket være den fantastiske støtten vi fikk av de rundt oss. Det var vakkert og jeg vil for huske hvert øyeblikk med kjærlighet.»

Men mammaens samtykke har Tammy publisert de emosjonelle og kraftfulle bildene på Facebook for å vise den vakre og rå opplevelsen av fødselen av et nytt menneske – selv om det skjer i korridoren til et sykehus.

Hogan-familien er nå en stolt familie på 8, og lille Maxwell blir skjemt bort av de kjærlige søstrene sine. Ikke rart han hadde det travelt med å komme til verden!

Jøss..! For noen unike fødselsbilder å dele med verden! Alt trenger ikke å være perfekt for at en fødsel blir perfekt – disse bildene viser rene og ekte følelser, og en kjærlighet som varmer alles hjerter!

DEL gjerne denne utrolige historien med vennene dine på Facebook for å dele gleden!