14-åringen dør i søvne: Da avslører obduksjonen den FRYKTELIGE dødsårsaken

3045

Mobilen har blitt revolusjonert de siste årene, og vi har gått langt forbi den tiden hvor den bare ble brukt til å ringe og sende meldinger. I dag har vi hele livene våre på telefonen.

Kamera, dagbok, notater, sosiale medier, bøker, musikk, filmer, oppskrifter, nettet…ALT finner man i den nå. For mange er mobilen det første vi plukker opp når vi våkner det siste vi ser på før vi legger oss.

Denne 14-årige jenta gjorde også nettopp dette. Le Thi Xoans holdt ofte på med mobilen like før hun sovnet, og lot den ligge ved siden av seg i sengen for å lade mens hun sov.

En morgen ropte mammaen til henne at hun måtte stå opp. Men hun fikk ikke noe svar. Hun ropte igjen og igjen, uten svar, før hun lukket opp døra til datterens rom. Der fant hun henne livløs i sengen.

Foreldrene tok øyeblikkelig affære og kjærte henne direkte til akutten. Men allerede ved ankomsten kunne legene konstatere at det var for sent – datteren deres var død.

Foreldrene var fra seg av sorg og kunne ikke skjønne hva som hadde skjedd med deres elskede datter. Hun hadde vært helt frisk kvelden før, og var ellers en smilende og glad jente.

Britiske Daily Mail rapporterer hva som ble funnet i obduksjonsrapporten: 14-åringen døde av elektrisk sjokk. Hjemme på rommet hennes hadde foreldrene løftet på dyna hennes og funnet telefonen – den ladet ikke, men den ellers hvite mobilladeren til iPhonen hennes var sort og brent. Det var en feil i den, så da hun hadde kommet borti den i søvne hadde hun fått et så kraftig støt at det drepte henne.

 

Mange ungdommer og voksne sover i dag med både mobiler og ladere i senga. Dette bør absolutt unngås, da bare små feil i mobilen eller laderen kan få dødelige konsekvenser.

Vær forsiktig når du lader mobilen, og ikke kjøp ladere og tilbehør av andre merker til mobilen din. DEL denne artikkelen med vennene dine på Facebook for å advare dem om denne livsfaren!