Dyrevennene befrir den døende hunden fra hennes grusomme eier – og tar en FANTASTISK avgjørelse

863

Frem med lommetørklene, for denne historien vil få deg til å gråte – både av sorg og glede!

Dette er den hjerteskjærende historien om den snille hunden Miss Willie, som ble reddet av dyrevernsorganisasjonen PETA (People for Ethical Treatment of Animals) og fikk oppleve de mest utrolige ting før hun døde.

Historien startet for over 12 år siden, da Miss Willie ble oppdaget fastlenket i en hage av PETA-medlemmer. De tok øyeblikkelig kontakt med eieren, og det ble snart klart at han nektet hunden å komme inn – hun bare sto der, dag etter dag, natt etter natt. Uten noe kjærlighet eller omsorg fra eieren sin.

Men da de spurte om eieren ikke ville la dem ta henne med seg, slik at hun kunne få et bedre liv, nektet han plett. Det var jo HANS hund, og han kunne gjøre hva han ville med henne.

Men PETA-medlemmene gav aldri opp. Hver eneste uke i 12 år kom de for å hilse på henne og sørget for at hun visste at noen brydde seg om henne. Men så en dag skjedde det: Miss Willie var blitt tydelig syk, og klarte ikke å reise seg engang.

 

For sikkert hundrede gang spurte de eieren om ikke de kunne få ta henne med seg – og denne gangen sa han ja.

De mistet ikke et sekund, og tok henne rett til veterinæren. Der viste det seg at den stakkars gamle hunden lider av hjerte- og lungesykdommer, samt har flere andre helseproblemer. Hun har ikke lenge igjen å leve.

Men det virker for ondskapsfullt at Miss Willie ikke skal få nyte de siste dagene av livet sitt når hun endelig har blitt reddet, derfor bestemmer dyrevennene seg for å gjøre de siste dagene i hennes liv til de beste!

 

De tar henne med seg for å se havet for første gang, hun får spise masse god mat, hun får hundemassasje, og ikke minst: hun får all den kjærligheten og kosen hun har lengtet etter hele livet.

 

I hele 16 dager fikk hun leve som en hundeprinsesse, og fikk oppfylt alle sine drømmer før hun sovnet stille inn, omringet av menneskene som hadde kjempet for henne hele livet hennes.

 

Jeg håper at hun skjønte det da: at selv om hun var alene og forlatt mesteparten av livet sitt, var hun alltid elsket.

SE den rørende videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine hvis du også er en ekte dyrevenn!