Den arrogante eleven prater i mobiltelefonen og forstyrrer timen: SE hva læreren gjør da!

1270

Det har vært mye snakk om å forby smarttelefoner i undervisningstimer, ettersom de virker så forstyrrende på elever og lærere. Elevene klarer ikke å konsentrere seg om skolearbeidet, og lærerne sliter med å få elevene til å følge med. Vel, nå hadde denne læreren fått nok!

Undervisningen i denne timen ble filmet fordi stoffet er vanskelig, slik at elevene skulle kunne se det om igjen senere for å øve til eksamen. Det er utrolig snilt av læreren, og det er slettes ikke alle som ville ha gjort det samme!

Plutselig ringer det telefonen til gutten på fremste rad. Læreren legger merke til det, men ignorerer det fordi det ser ut som kanskje bare har glemt å skru den på lydløs.

Men istedenfor å slå av samtalen, slik at han ikke forstyrrer undervisningen ytterligere, tar han telefonen og begynner å snakke!

Så snart læreren skjønner at den frekke eleven ikke har tenkt til å avslutte samtalen, går hun bestemt bort, napper den utav hånden hans, og smeller den i gulvet!

Mobilen knuses i flere biter, og gutten skjønner at han har dummet seg kraftig ut. Mange asiatiske land har en annen kultur der de respekterer de eldre og lærerne sine svært høyt, og han vet han kommer til å få store problemer med foreldrene sine når de finner ut hvordan han har oppført seg i timen!

Vi vet ikke om han har fått flere advarsler om mobilbruk i timen før eller ikke, men vi vet én ting: denne læreren tuller man ikke med! SE videoen selv nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du forstår lærerens reaksjon!