Den store hunden har akkurat mistet bestevennen sin og har HJERTESORG. Da tar matmor affære!

1179

Alle dyreelskere vet dette: Bak de søte øynene til kjæledyrene våre, ligger det komplekse følelser.

Hunder er ikke bare fulle av kjærlighet, lojalitet og hengivenhet, men føler også akutt på andre følelser, som for eksempel sorg. De kan knytte tette bånd og få venner, og når de mister disse vennene kan også hunder få hjertesorg. Det var dette som skjedde med hunden Harlow.

Hunden Sage var Harlows beste venn, og når Sage dør er Harlow utrøstelig. Hun spiser ikke og sover dårlig.

Det tar flere uker før Harlow vil har lyst til å leke igjen, og har liten interesse i andre hunder. Men da vet matmor råd. Eieren adopterer to små søsken til Harlow, Indian og Reese, og endelig lyser hun opp!


Det tar ikke lang tid før de tre er uadskillelige og tilbringer hele dagen sammen med å leke eller kose. Og de er utrolig fotogene!

Dens store forskjellen på hundene er intet hinder for vennskapet de knytter, og de tre ser ut til å være skapt for hverandre.

Aller lykkeligst er de når de kan få ta noen høneblunder sammen, og bildene av dem får alle til å smelte!

Harlow har endelig blitt glad igjen, og selv om hun aldri vil glemme Sage, har hun i det minste fått noen nye søsken som kan muntre henne opp.

Hvem kan vel si at dyr ikke føler like mye som oss mennesker? DEL denne historien med vennene dine om du også mener at dyr har sterke følelser som fortjener å bli lyttet til!