Politiets viktige råd: Gjør DETTE før du tar med barna til store folkemengder!

5198

Nå som der er sommerferie for mange, er det mange småbarnsfamilier som tar turen til fornøyelsesparker, markeder, konserter eller andre plasser hvor det samles mange mennesker.

Dette er morsomt for både store og små, men kan dessverre også by på utfordringer og problemer… Barn kan lett bli distrahert og plutselig finne på å løpe bort å hilse på en valp eller noe lignende, og plutselig finner de ikke mamma og pappa igjen.

Men i anledning av dette så har altså politiet gått ut med et utrolig smart knep, som er genialt for alle bekymrede foreldre.

For det å miste barnet sitt i en stor folkemengde er kanskje en av foreldres største mareritt.

Da kom politiet i California med dette trikset:

Trikset går helt enkelt ut på at du skriver ned telefonnummeret ditt på barnets håndledd før dere begir dere ut i fornøyelsesparken eller andre steder der man kan miste hverandre.

For å sikre at nummeret ikke gnis eller vaskes av i løpet av dagen, sprayer du bare på litt plasterspray som er transparent og vannavstøtende, eller du kan male over et flytende plaster.

I tillegg anbefaler politiet at du tar et bilde av barnet ditt samme morgen som dere skal begi dere ut i folkehavet, for å i verste fall kunne vise nøyaktig hvordan barnet ser ut og hva han eller hun har på seg om barnet skulle forsvinne.

Jeg synes at dette knepet er skikkelig smart og lettvint, og derfor ville jeg gjerne dele dette med alle foreldre i disse travle sommer-månedene. DEL det gjerne videre med vennene dine på Facebook slik at flere kan bruke det i sommer!