16. juli 2024

Keanu Reeves’ beskjed rører TUSENER. Her er nøkkelen til å leve lykkelig:

Hollywood skuespilleren Keanu Reeves (53) er nok mest kjent for rollene sine i The Matrix-filmene, men han skapte store reaksjoner med DETTE innlegget på Facebook:

 

Her står det:

«Moren til en venn av meg har spist sunt hele livet. Aldri rørt en dråpe alkohol eller ‘nei-mat’. Hun trente hver dag, var veldig sprek og aktiv, tok alle tilskuddene anbefalt av legen sin, og gikk aldri ut i solen uten solkrem. I bunn og grunn; hun beskyttet helsen sin så godt det overhodet går an. 

Hun er nå 76 og har hudkreft, benmargskreft, og ekstrem beinskjørhet. 

Faren til vennen min spiser bacon oppå bacon, smør på smør, fett på fett, har ALDRI trent, og var ute i sola og brant seg hver eneste sommer. Han levde live til det fulle og ikke slik som andre foreslo. 

Han er nå 81, og legene sier at helsen hans er som en ung manns. 

Folkens, dere kan ikke gjemme dere fra giften deres. Den er der ute, og den vil finne deg, så for å gjengi ordene til min venns mor: 

‘Hvis jeg hadde visst at livet mitt skulle ende slik, ville jeg ha levd det mer til det fulle og gledet meg over å gjøre alt jeg ble fortalt at jeg ikke skulle gjøre!’

Ingen av oss forlater denne verdenen i live, så vær så snill å slutt å behandle deg selv som en ettertanke. Spis den deilige maten. Gå på tur i solskinnet. Hopp i havet. Si den sannheten du bærer inni hjertet ditt som en skjult skatt. 

Vær tullete. Vær snill. Vær snål. Det er ikke tid til noe annet.

Spre dette og del det med verden»

Dette er virkelig sannheten.. Nyt de små tingene i livet! DEL gjerne dette med vennene dine på Facebook hvis du er enig!