Publikum ler og kaller ham en tjukkas. Men SE når han begynner å danse!

2846

«Man skal ikke dømme folk etter utseendet!» – Dette er noe vi vet godt, men som vi sjeldent klarer å følge… Fordommer og førsteinntrykk sitter dessverre sterkt i oss mennesker, men heldigvis finnes det de som minner oss på dette budskapet i hverdagen.

John Lindo vet godt at andre gjør seg opp meninger om ham i samme sekund som han går ut på dansegulvet. Han er en høy og kraftig mann, og passer ikke helt inn i det bildet man har av en danser i hodet.

Men når musikken starter må vi nok bare makulere nettopp det gamle «bildet» vi dømmer andre mannlige dansere etter.

Man ser kanskje for seg en solbrun, liten og lett muskelbunt, som spretter lett rundt i piruetter, men som også er sterk nok til å løfte en kvinnelig dansepartner over hodet.. Vel, John er ikke akkurat den fyren, men gud som han kan danse!

Denne store karen har danset siden 1992, konkurrert profesjonelt, og til og med vunnet store konkurranser som U.S. Open!

Men når John og dansepartneren hans gikk ut på dansegulvet under en swing-konkurranse i 2008, kunne han høre noen som mumlet «tjukkas» fra publikum.

Men når han og partneren Stephanie begynner å danse blir det fort stille. De knuser alle konkurrentene, og John’s energi og glede er til å ta og føle på! Dette er virkelig en mann med glimt i øyet, et stort talent og en viktig beskjed: Ikke døm noen etter utseendet!

Denne dansen sikret dem førsteplassen i konkurransen, og de får stående applaus fra publikum i slutten!

SE den fantastiske videoen av dette nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!