16. juli 2024

Dyreplageren blir fanget på kamera. Nå får både han og hunden akkurat det de fortjener!

Når den ett år gamle hunden KD ble dratt inn i baksetet av bilen, trodde hun kanskje at hun skulle få bli med på tur. Slik var det altså ikke.

Istedenfor tar George Spears henne med til en skog ved veikanten i Dallas, Texas. Der drar han henne ut av bilen, og kjører fra henne. Selv står hun der forvirret og hjelpeløs, med et tykt kjede hengende fra halsen.

Og alt blir fanget på et overvåkingskamera:

Siden området uheldigvis er kjent for å være et «dumpingområde» for uønskede dyr, finner dyrevenner den fortvilte hunden bare 9 timer senere. Den lange lenken bundet rundt halsen hennes har satt seg fast, og hun ville ha dødd om hun ikke hadde blitt funnet.

Den skjønne hunden blir tatt med til et dyrehjem og snart finner myndighetene bildene fra overvåkingskameraet. De finner ut hvem som dumpet henne der, og drar øyeblikkelig for å hente ham.

Unnskyldningen hans?

Hunden tilhørte søsteren hans, og hun klarte ikke lenger «holde styr på den». Så, istedenfor å gi den bort til et dyrehjem eller en kjærlig familie, overlater han henne til skjebnen og et liv alene. Nå er mannen dømt for dyremishandling og vil bli hardt straffet.

KD, derimot, fikk akkurat det hun fortjente hun også: I begynnelsen av september ble hun adoptert av et par som elsker henne over alt på jorden: «Hun er den snilleste hunden jeg noen gang har møtt!» sier den unge kvinnen som adopterte henne.

«Hun elsker å kose med oss på sofaen og elsker å gå på tur. Hun gir oss våte kyss, og vil bare bli elsket og kost med. Vi ønsker å takke de som reddet henne og førte oss sammen!»

Noen ganger får folk og dyr nøyaktig det de fortjener: Dyremishandleren fikk streng straff, mens hunden fikk et langt bedre hjem enn det hun hadde før. Nå bor hun sammen med mennesker som elsker henne og som aldri vil forlate henne.

SE videoen av KD når hun blir reddet, og DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også ble glad for at historien endte godt!