Den syke lillesøsteren blir utmattet under legebesøket: Da kommer storebror til unnsetning!

711

Noen krangler med søsknene gjennom hele livet, mens andre forblir bestevenner fra dag én – slik som søskenparet i denne søte videoen.

5-årige John Davis er til tross for sin unge alder en svært ansvarlig og omtenksom storebror. Han elsker lillesøsteren sin Clara mer enn noen andre i hele verden, og han stiller alltid opp for henne når hun trenger litt ekstra kos eller trøst.

Clara ble født med sykdommen akondroplasi, en tilstand av kortvoksthet som først og fremst påvirker armer og bein. Hun må derfor ofte inn til langdryge legebesøk, og ble ved dette besøket helt utmattet av de mange testene og prøvene de måtte ta av henne.

Men da mamma var opptatt med å prate med legene, krabbet hun bort til sin kjære storebror, og han satt seg ned på gulvet i en krok med henne. Der krabbet hun opp på fanget hans, slo armene om skuldrene hans, og sovnet – trygg og komfortabel i storebrors sterke armer.

John vugget lillesøsteren frem og tilbake, og snart begynte den lille jenta å lage fornøyde sovelyder. Det fikk mammaen til å snu seg, og synet som møtte henne fikk hjertet hennes til å smelte!

SE det søte øyeblikket mammaen fanget på film, og DEL det gjerne med vennene dine på Facebook!

 

 

Et innlegg delt av Dani (@ddanidavis)