Jenta med MS kan knapt røre på seg, men det hun maler med penselen imponerer en hel VERDEN

639

10-årige Ekaterina Borodulkina fra Moskva, Russland, var bare 3 måneder gammel da foreldrene hennes skjønte at noe var galt med henne. Det var da den 4 år lange kampen begynte for å finne diagnosen hennes.

Til slutt kom svaret: Datteren deres hadde Duchennes muskeldystrofi, en svært alvorlig sykdom hvor musklene gradvis brytes ned og erstattes med fett og bindevev.

Men til tross for sine fysiske plager har Ekaterina, ‘Kate’, aldri latt sykdommen hindre henne fra å gjøre det hun virkelig brenner for i livet: kunst.

Den nå 10 år gamle jenta kan ikke gå, sitte, eller holde hodet sitt oppe selv, og hun er avhengig av en elektrisk rullestol for å komme seg rundt. Men så lenge hun kan ligge å male, så er hun strålende fornøyd.

10-åringen er besatt av å male, og har både talentet og lidenskapen for å skape unike kunstverk. Foreldrene skjønte tidlig at de hadde fått en liten kunstner, og de skrev henne inn på en kunstskole for barn.

Hennes favorittmotiv er dyr og natur, og hun har allerede rukket å stilt ut flere av kunstverkene sine på lokale kunstgallerier!

SE de utrolige kunstverkene hennes i videoen nedenfor, og DEL hvis du også ble mektig imponert!