Det unge paret smiler lykkelig inn i kameraet. Det utrolige? De er like FORELSKET 75 år senere!

796

I disse dager er det lett å tro at ekte kjærlighet er noe man kun kan oppleve på film. At et forhold kan tåle tidens tann og oppturer og nedturer skjer kanskje, men vi ser nok for oss at lykken og forelskelsen har dimmet gjennom årene…

Men ikke for John og Evie.

Dette flotte paret fra Minnesota, USA, ble kjent i sjette klasse og har vært uadskillelige siden. De har nå vært gift i 75 år, og de er like lykkelige sammen den dag i dag!

Bare 15 år gamle hadde de sitt første stevnemøte, men Evie var skeptisk. John var nemlig litt barnslig av seg, og hadde flere ganger blåst papirklyser på henne med blåserør da de var mindre. Men etter stevnemøtet var Evie overbevist om at John var mannen i hennes liv.

Og siden de har vært lykkelige så lenge, deler de nå hemmelighetene sine på nettet. Her er 4 tips fra ekspertene!

1. Aldri gå sinte til sengs!

«Selvfølgelig krangler vi,» sier John. «Men det er viktig å virkelig diskutere saken ferdig, og ikke gå sinte til sengs. Og god natt-kysset er veldig viktig!»

2. Vær gode venner!

«I et ekteskap er det utrolig viktig å være snille med hverandre,» forteller Evie. «Ta vare på hverandre, finn felles interesser og nyt tiden deres sammen!»

3. Le!

En av de viktigste tingene i et forhold er å ikke ta alt så høytidelig. Hvis man kan le av seg selv med partneren sin, så hjelper det langt på vei mot et lykkelig ekteskap. John og Evie har på ingen måte mistet humoren sin, og tuller stadig med hverandre. Evie forteller i videoen nedenfor: «Jeg har aldri hatt lyst på noen annen mann,» og John svarer øyeblikkelig: » Vet du hva? Jeg har aldri hatt lyst på noen annen mann jeg heller!»

4. Hold hender!

Denne lille gesten har stor påvirkningskraft i forholdet. Følelsen av å leie hverandre forsterker nærheten du føler til partneren din. For Evie og John har dette vært svært viktig, og de understreker at å holde hender ikke bare er for tenåringer!

Dette nydelige paret har holdt både kjærligheten og lidenskapen ved like i forholdet gjennom hele 75 år, og det er tydelig at de er svært lykkelige sammen.

Man kunne faktisk nesten ha laget en film om dem, så flotte som de er!

Nedenfor kan du se videoen de har laget, og det varmer hjertet mitt å se dem sammen – de oppfører seg som nyforelskede tenåringer enda!

SE videoen og DEL denne skjønne historien videre med vennene dine på Facebook!