Gunhild Stordalen i TÅRER etter legens ord: Det nyeste klippet etterlater ingen uberørt

2569

Gunhild Stordalen har hatt flere store utfordringer på veien siden hun ble diagnostisert med den alvorlige autoimmune sykdommen diffus kutan systemisk sklerose.

Tidligere i høst kom hun ut med boken «Det store bildet», der hun skriver om livet sitt og den vonde sykdomstiden. Hun legger også ut noen svært gripende klipp på sin Instagram-side, der hun deler sine opplevelser – gjerne fra sykesengen og med ektemannen Petter ved sin side.

Disse små klippene fra deler av livet hennes viser det ekte, det vonde, det fine og det vanskelige – ofte i ett og samme klipp.

I det nyeste klippet ser vi henne med joggeskoene på i sykesengen, hvor hun får trøst og støtte fra både legen og ektemannen, og hvor de sammen, gjennom gråten også kan le og flire litt gjennom det vonde.

Vi hyller Gunhild for at hun deler disse viktige øyeblikkene med omverdenen, og for at hun er en inspirasjon for alle som sliter med lignende utfordringer. SE det nye klippet hennes nedenfor, og DEL gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Gunhild A. Stordalen (@gunhild_stordalen)