Motstanderne måper: Idrettsstjernens UTROLIGE julegave redder utallige fattige og hjemløse!

475

Da bokseren engelske Tyson Fury vant verdensmester-tittelen i Los Angeles, USA, i helgen, vant han også utrolige 87 millioner kroner! Men denne mannen er ikke som idrettstjerner flest…

30-årige Tyson sier nemlig følgende til The Mirror:

«Jeg har ikke særlig bruk for pengene. Jeg er ikke interessert i å bli en millionær eller millardær. Jeg er en bokser, ikke en forretningsmann, og jeg kommer sannsynligvis til å ende opp som alle andre boksere – helt blakk på slutten av det hele.»

Men hva skal han gjøre med premiepengene?

«Jeg kommer til å gi pengene til fattige og bygge hjem til de hjemløse.»

 

Engelskmannen har tidligere fortalt om tragiske perioder i livet hans, der han har slitt med både depresjon og alkoholisme. Derfor vet han så altfor godt hvordan det er å føle seg på bunn, og han ønsker å hjelpe de menneskene som har det vanskelig.

For en god og ydmyk mann… Han trenger ikke så mye penger selv, så da gir han like gjerne bort hele beløpet til de som virkelig trenger det – og det kommer nok spesielt godt med nå i vinter- og juletider!

DEL gjerne artikkelen med vennene dine for å hylle denne medmenneskelige idrettsmannen!