Hun besøker tunnelbanen hver dag – for å høre sin døde manns stemme!

434

Kjærlighet forsvinner aldri, selv om man forlater denne verden. Margaret McCollum drar fremdeles til Londons undergrunnsstasjon Embankment hver dag for å høre stemmen til sin avdøde mann, Oswald Laurence.

Hennes mann spilte inn «Mind the Gap»-meldingen i 1950 og gikk bort i 2003. Hun savnet ham veldig etter hans død. For å føle hans nærvær og høre hans stemme, begynte Margareth å sitte på en benk på stasjonen hver dag.

Dette fungerte bra i flere år, men hun ble svært lei seg i 2007 da hun fikk vite at mannens melding hadde blitt erstattet av en elektronisk stemme.

For å holde minnet om ham levende, tok hun kontakt med TfL Rail og delte sin historie. Hun ba om en kopi av opptaket slik at hun kunne høre mannens stemme hjemme.

Margareth fortalte til BBC hvordan hun følte det på den tiden: “Etter at han døde ventet jeg på neste t-bane til jeg hørte stemmen hans. Han var ikke der den 1. november. Jeg ble bare sjokkert da Oswald var borte. Jeg spurte, og fikk høre at det var et nytt digitalt system og at de ikke kunne spille stemmen hans.”

Selskapet gikk i gang og fant heldigvis opptaket i arkivene sine. Margareth fikk ikke bare en CD med opptaket, selskapet bestemte seg også for å hedre parets kjærlighet og sørget for at hans stemme igjen kunne høres på Embankment-stasjonen!

Margareth er på stasjonen hver dag for å lytte til Oswald. Denne meldingen – og dens veldig spesielle historie – er en påminnelse til alle passasjerer om at «evig kjærlighet» eksisterer.