16. juli 2024

Den lille jentas foreldre lot henne bade alene i bassenget: Måtte reddes 2 ganger av personalet

Jeg trodde de fleste foreldre fikk hjertet i halsen om de plutselig ikke fant barna sine, men slik er det tydeligvis ikke for alle… Nå har dette badeanlegget i Sverige måttet sette ned foten etter at en liten jente holdt på å drukne.

Det var på tirsdag at personalet ved Paradiset Bad Spa Wellness måtte legge ut en melding på Facebook til alle foreldre som kom dit med sine små barn.

I innlegget forteller de at en liten jente sank ned i dypet av bassenget mens foreldrene koste seg – på andre siden av anlegget!

Personalet kom løpende til unnsetning, og fikk reddet henne opp fra vannet og fikk deretter tak i foreldrene hennes. De fikk streng beskjed om at foreldre ALLTID skal være ved barnets side når de bader.

Så, bare 30 minutter senere, skjedde det igjen.

Denne gangen var det en annen badegjest som så at den samme lille jenta var alene og holdt på å drukne, og fikk reddet henne i tide.

Dette skjedde fire ganger til med andre barn bare denne ene dagen.

Alle gangene kunne det fått døden til føle for barna, hadde det ikke vært for at personalet fulgte så godt med og hadde den nødvendige treningen i slike ulykker. Alle gangene det skjedde var foreldrene langt unna barna, og hadde ikke kontroll på hvor de var.

Som følger av dette er de ansatte svært stresset på jobb, og får et umenneskelig press på seg om å være barnevakter istedenfor livvakter.

Men de har løsningen:

«Vi kan forebygge nesten 100% av alle disse hendelsene som involverer barn. Alt du trenger å gjøre er… 

Å alltid være i barnets umiddelbare nærhet!

Så vær så snill, hjelp oss spre dette budskapet. La oss slippe å lese om en liten jente som druknet, på grunn av den meningsløse årsaken at foreldrene var i en annen del av anlegget.»

 

At det går an!

Håper at foreldrene skammer seg og angrer noe skikkelig – de kan jo ikke forvente at livvaktene skal gjøre jobben deres for dem?!

Hva synes du om dette? Skriv gjerne en kommentar, og hjelp livvaktene med å DELE denne historien slik at det ikke skjer igjen!