Benjamin var adoptert. 20 år senere får han SJOKK når han får vite hvem mora er!

5656

Benjamin Hullebergs adoptivforeldre hadde alltid vært åpne med ham og fortalt at han var adoptert.

Hans biologiske mor hadde måttet gi ham opp rett etter fødselen da hun bare var 15 år og ikke i stand til å ta vare på et barn.

Kilde: Youtube

Selv om Benjamin følte seg elsket av sine adoptivforeldre og betraktet dem som sine ekte foreldre, vokste nysgjerrigheten på hans biologiske mor med årene.

Det han visste var at hans biologiske mor hadde vært nødt til å gi ham bort på grunn av hennes unge alder og økonomiske utfordringer. Hun visste at hun ikke kunne gi ham en stabil oppvekst og søkte derfor et foreldrepar som kunne.

Årene gikk, og Benjamin hadde ikke hatt noen kontakt med sin biologiske mor. Men på hans 20-årsdag mottok han et brev fra en ukjent kvinne.

Det viste seg at brevet var fra hans biologiske mor som ønsket ham alt godt. Hun skrev også at det ikke var en dag hun ikke hadde tenkt på ham.

– Jeg husker nøyaktig hvor jeg var da jeg leste brevet. Jeg var på jobb, forteller Benjamin til det populære tv-programmet «Good Morning America» om øyeblikket han leste morens brev.

Bare to år tidligere hadde hans biologiske mor funnet ham på Facebook. Men hun hadde ikke hatt motet til å ta kontakt.

To år senere tok hun motet til seg og sendte ham brevet. Benjamin søkte opp sin biologiske mor på Facebook. Til hans overraskelse oppdaget han at han hadde sett henne mange ganger før!

Hun hadde jobbet på samme sykehus som ham, på hjerteavdelingen. Uten å vite det, hadde de vært kollegaer!

– Hver morgen gikk jeg forbi avdelingen der Benjamin jobbet. Vi parkerte bilene våre i samme parkeringshus, vi kunne ha delt samme heis, og vi ante ikke hvor nærme vi faktisk var hverandre, sier Holly, Benjamins biologiske mor.

Kilde: Youtube

Benjamin ble gjenforent med sin biologiske mor, og de to har nå et godt forhold.

For en utrolig historie! Se videoen under og glem ikke å dele historien med vennene dine!