Tommy og Annika forsvant helt etter Pippi Langstrømpe: Slik ser de ut i dag!

5135

Astrid Lindgrens barnefortellinger er klassiske, og Pippi Langstrømpe ble sett gang på gang hjemme hos meg da jeg var liten.

Hovedrollen Pippi ble selvfølgelig spilt av Inger Nilsson, og hun dukker stadig opp i nevnt i media. Nilsson sier selv at hun ofte blir gjenkjent og koblet til barndomsrollen sin som Pippi, noe som har gjort det vanskelig for henne å få andre roller.

Men hadde du klart å kjenne igjen Pippis bestevenner Tommy og Annika om de gikk forbi deg på gata? Jeg tror neppe jeg hadde gjort det!

 

Så, hva skjedde egentlig med dem?

Tommy – Pär Sundberg

 

Pär ble født i Stockholm i 1957, og hadde sin første rolle som Tommy i Pippi-filmene. Men, bare 13 år gammel gav han opp skuespilleryrket for godt, og gikk senere videre til å studere. Det vrimlet av beundrende tenåringsjenter rundt ham i årene etterpå, men rampelyset var ikke noe for Pär, som har uttalt at han ble utbrent.

Slik ser ‘Tommy’ ut i dag, og han arbeider som sjef for en bedrift som ordner PR-kampanjer. 

 

Annika – Maria Persson

 

På lik linje som TV-broren ‘Tommy’, trakk også ‘Annika’ seg tilbake fra rampelyset etter Pippi. Selv om skuespillerinnen elsket yrket som skuespiller og gjerne kunne tenke seg å fortsette, innså hun snart at det skulle bli vanskelig. Hun begynte på en teaterskole, men gav opp da hun ble altfor nært koblet med rollen som Annika fra Pippi-filmene.

Hun flyttet senere til Mallorca og Spania for å arbeide på sykehus, og har også hatt arbeid i bar og i eldreomsorgen. Hun fikk en sønn i 1994 og nyter familielivet.

Slik ser ‘Annika’ ut i dag:

 

Her ble ‘Pippi’, ‘Annika’ og ‘Tommy’ gjenforent i 2005!

Jeg kommer alltid til å elske Pippi-filmene, og synes det var utrolig fint å se hva som skjedde med Tommy og Annika etterpå!

DEL gjerne med vennene dine hvis du også elsker Pippi!