Tyven stjeler pengene fra BH-en til den 93-årige kvinnen i rullestol: Så får han som fortjent!

1244

93 år gamle Maria Vasquez er en aktiv dame selv om hun sitter i rullestol, og har alltid et smil på lur til menneskene hun møter. Men det kan komme til å forandre seg nå.

Maria var på besøk i sin yndlingsbutikk da hun plutselig ble ranet av en særdeles frekk tyv. På overvåkingskameraet kan man se hvordan tyven sniker seg måbevisst bort til henne, kikker ned, og stjeler en konvolutt fra BH-en hennes før han legger på sprang.

93-åringen hadde akkurat tatt ut penger, og det lå hele 600 dollar (ca. 5000 kr!) i konvolutten hun hadde gjemt bort. Det er tydelig at mannen hadde sett den forsvarsløse kvinnen ta ut pengene, og fulgte etter henne slik at han kunne stjele det.

Maria visste ikke sine arme råd, og ropte etter hjelp – men tyven kom seg unna.

De ansatte i butikken trøstet den gamle kvinnen og ringte øyeblikkelig til politiet. Det var ren flaks at tyven hadde blitt fanget på overvåkingskameraet, og politiet fikk heldigvis fanget den feige tyven to dager senere.

Vi vet ikke hvilken straff han fikk, men vi håper at han fikk svi for det han gjorde!

SE videoen selv nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å vise alle at slik oppførsel IKKE er greit!