Hunden stuper uti gjørmehullet. Resultatet? Over 7 MILLIONER ler seg halvt i hjel!

467

Denne søte hunden er noe helt for seg selv. Toby kan nemlig sniffe ut et gjørmehull på flere hundre meters avstand, og det er nettopp der du finner ham hvis han får gå løs.

«Det er bare slik han er, og han er klin kokos!» ler passeren hans, som har innsett at hun kommer til å måtte levere Toby tilbake til eierne sine nyvasket hver eneste dag hun passer ham for dem.

 

Det finnes mange hunder som liker å bli litt møkkete av og til, men Toby er noe helt utenom det vanlige. Det har faktisk gått så langt at han har fått sin egen Instagram konto, der han har fått navnet Toby the Swampdog!

 

Han blir ikke fornøyd før HELE kroppen er dekket i gjørme, og dukker mer enn gjerne ansiktet under også.

 

«Herregud, han ser ut som en hvalross!» utbryter passeren hans som ofte tar ham med seg ut i skog og mark sammen med de andre hundene hun passer på dagtid når eierne er på jobb.

 

«Han er en skikkelig tulling, og får alle de andre hundene til å grise seg til også – også ser han så fornøyd ut etterpå!»

 

Denne søte videoen MÅ du bare se med egne øyne, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også måtte le av det skitne, storfornøyde ansiktet til Toby!