Passasjerene filmer hva personalet på flyplassen gjør med bagasjen deres. Dette er RESPEKTLØST

507

Å reise skal være en hyggelig, spennende og avslappende opplevelse, men én ting som kan ødelegge alt er dette: at bagasjen blir borte, forsinket eller skadet.

De fleste av oss kan godt irritere oss over dette, men man tenker samtidig at det bare var uflaks og at ingen mistet eller skadet bagasjen din med vilje. Slikt kan jo skje på en stor flyplass, og det er ingen sin feil.

Men noen ganger er det det.

28 år gamle Elizabeth Evans fra England hadde akkurat landet i Manchester etter en lang reise fra Malaga, Spania, da hun fikk øye på det utrolige som skjedde like nedenfor flyvinduet.

Hun kunne knapt tro det hun så. Koffertene til passasjerene på flyet var på vei ut av flyet på samlebånd, men da den ansatte nedenfor fikk tak i bagasjen slengte han dem av all makt fra seg. Mannen er tydeligvis i et grusomt humør og tar aggresjonen sin ut på koffertene til passasjerene.

Så ser Elizabeth en lilla koffert, og bryter ut: «Jepp, den er min!» før mannen slenger den så hardt ifra seg at den deiser i asfalten.

«Jeg ble sint og sjokkert. Det var en ny koffert. Den har blitt bulket og sikringen har blitt revet av,» forteller hun til Metro.

En talsperson fra flyplassen i Manchester sier at de er svært skuffet over å se «denne uakseptable behandlingen av bagasje av de ansatte» og «har tatt det opp direkte med dem». De ansatte i videoen jobber for Swissport som håndterer bagasjen til Ryanair.

Denne videoen har i skrivende stund blitt sett over 13 millioner ganger, og får nå nettet til å se rødt. Mange av eiendelene til passasjerene ble ødelagt som følge av den voldsomme behandlingen, og de har all rett til erstatning!

SE videoen selv nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes at dette er respektløst!