Pleieren tar et bilde av hånden til den eldre kvinnen: Detaljen i bildet får nettet til å KOKE

2190

Brandalyn Mae Porter er student men jobber så ofte hun kan på et eldrehjem hjemme i Texas, USA. Hun er en sprudlende og livsglad jente, og flere har påpekt at hun har en svært positiv innvirkning på beboerne.

For det er ingen selvfølge at alle skal føle seg like vakre og komfortable i sin egen kropp når de er 90 som da de var 19, men Brandalyn gjør alltid det lille ekstra for at de eldre hun hjelper skal føle seg så lykkelige og fine som mulig.

Nå spres et bilde som Brandalyn tok av en eldre kvinnes hender som ild i tørt gress på nettet på grunn av en viktig detalj i bildet.

En dag Brandalyn var på jobb, la hun merke til at en nyinnflyttet kvinne der virket litt nedstemt og ville muntre henne opp ved å tilby å lakkere neglene hennes. Dette skriver hun om hendelsen:

 

«I dag lakkerte jeg neglene til en nyinnflyttet person på jobben, og da vi snakket om hvilken farge hun ville ha sa hun at hun ville ha gjennomsiktig. 

Det eneste jeg kunne tenke var: ‘Gjennomsiktig?! Det er da ikke noe gøy!’ Jeg spurte henne hvorfor hun ville ha gjennomsiktig, og hun sa: ‘Hendene mine er så stygge. Jeg vil ikke dra oppmerksomhet til dem.'» 

Men det Brandalyn svarte da har fått hele nettet til å bli varme om hjertet.

Den unge hjelpepleieren tok den gamle kvinnens hender i sine egne og sa stille:

«Hendene dine forteller historien om livet ditt. De forteller historien om kjærlighet, omtanke og eventyr. Disse hendene har tatt på og holdt ting som de fleste mennesker bare kan drømme om.» 

Og med de velvalgte ordene, ville kvinnen ha rosa farge på neglene.

 

Brandalyn avslutter innlegget med noen visdomsord som alle burde høre:

«Noen ganger er det vi er usikre på, nettopp det andre finner skjønnhet i.» 

 

For noen vakre hender og for en vakker historie! Jeg kunne ønske alle kunne møte en person som Brandalyn når de følte seg nedstemte og usikre…! DEL hvis du er også synes at hjelpepleieren fortjener en hyllest!