Hunden til uteliggeren får plutselig 7 valper. Reaksjonen? Det han gjør da er HJERTEVARMENDE

636

Hunder har vært menneskets trofaste venn i mer enn 30 000 år. De beskytter oss, holder oss med selskap, og gir oss endeløst med kjærlighet. Det er derfor ingen tilfeldighet at hunder er kjent som «menneskets beste venn».

Men av og til trenger de oss like mye som vi trenger dem, og da er det godt å se at vi mennesker viser at vi fortjener disse fantastiske dyrene.

Emerson Aparecido de Albuquerque fra São Paulo (Brasil) har bodd på gata i mange år, men han var aldri alene. Hunden hans, Julie, har vært hans beste venn i alle årene på gata, og har aldri forlatt ham.

Så, når Julie plutselig ble gravid og fikk 7 valper, var det opp til Emerson å se etter de små søtnosene.

Det han beviste? At de som har minst, gir aller mest.

Uten å nøle ett sekund solgte han det transportable salgsbordet sitt, og brukte pengene på å få valpene grundig sjekket og hjulpet av en veterinær.

Etter det måtte Emerson finne andre måter å livnære seg og hundene på. Han samlet tomflasker hver dag, og kunne tjene opp mot 15 euro per dag. Et salgsbord ville ha gjort livet hans langt lettere, men til det trenger han rundt 80 euro.

Avgjørelsen om å ta vare på valpene er likevel ikke noe han angrer på. Hele dagen triller han rundt på de små valpene, og han har flere ganger blitt tilbudt penger av fremmede som vil kjøpe valpene. Men han nekter hver gang. Han vet ikke om de er snille mennesker og som han sier selv: «Man selger ikke en venn.»

Men han kan ikke håndtere flere valper… Så, for å sørge for at Julie ikke blir gravid igjen må han selge fire av de sju valpene for å få råd til enda ett besøk til dyrelegen.

Han sørger for at valpene går til snille, kjærlige mennesker – og mange år på gata har lært ham å bli en ekte menneskekjenner, så han er sikker på at valpene vil få gode hjem.

Tre av valpene beholder han fortsatt, slik at Julie skal få beholde så mange av valpene sine som mulig. Det vil være dyrt å passe på fire hunder for ham, men å holde familien samlet er det viktigste for ham.

Denne familien står virkelig sammen gjennom tykt og tynt! DEL hvis du også ble rørt av denne fine historien!