Matmor spør hundene hvem som har rotet til huset: Reaksjonene får MILLIONER til å le!

1861

Denne videoen har i skrivende stund blitt sett over 7 millioner ganger, og har fått mennesker over hele verden til å le! Grunnen? Det viser seg at menneskets beste venn ikke har noen problemer med å sladre på hverandre!

Alle som elsker hunder vet jo godt hvor snille, lojale og elskverdige våre firbeinte venner er, men de kan også finne på mye ugagn – slik som en av hundene i videoen nedenfor.

Matmor fikk seg et skikkelig sjokk da hun kom hjem og så at stua så ut som det hadde blitt bombet. Hun bestemte seg for å konfrontere de tre hundene sine, Cody, Murphy og Maggie, om hvem det var som hadde rotet det til – og nå har hundenes reaksjoner fått millioner til å knekke sammen av latter!

SE de avslørende reaksjonene deres i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også måtte le av dette!