22. juni 2024

Naboens labrador biter 5-åringen til blods. Det familiens pitbull gjør da overrasker ALLE

Hunderasen pitbull har lenge hatt rykte på seg for å være aggressive slåsskjemper, og mange tror derfor at de er farlige og ikke egner seg som familiehunder.

Men det virker langt mer sannsynlig å tro at det er miljøet og eierne til denne hunderasen som gjør dem voldelige. Pitbuller blir ofte brukt i hundeslagsmål, og blir trent opp til dette formålet. Om de vokser opp i en kjærlig familie derimot, vil du se en snill hund, slik som Trigger.

Trigger er hunden til femårige Remayah Hernandez og familien hennes, og han skulle vise seg å være en ekte helt når lille Remayah ble brutalt angrepet en dag hun var ute å syklet med søsteren sin.

Naboens labrador, Tank, hadde plutselig angrepet den vesle jenta og begynt å bite henne i ansiktet. Remayah skrek etter hjelp, men før mammaen hennes engang fikk komme seg ut, hadde pitbullen deres skjønt at jenta hans trengte ham.

Trigger trosset alle reglene han hadde blitt lært om å ikke forlate hagen, men tok sats og hoppet rett over gjerdet likevel. Når pitbullen så labradoren angripe den lille jenta, løp han rett bort og angrep den slik at Remayah kunne komme seg vekk.

Det viser seg at dette ikke er første gangen labradoren har angrepet noen, og familien har klaget inn om den før. Men denne gangen skulle være den siste. Den aggressive hunden ble avlivet etter hendelsen, og med god grunn: 5-år gamle Remayah trenger plastisk kirurgi etter det brutale angrepet.

Hun og mammaen ser nå på Trigger som helten og beskytteren deres. Han så at jenta hans trengte hjelp og gjorde alt i sin makt for å få hunden av henne!

Før angrepet skulle familien egentlig snart dra til Disney World, men måtte avlyse turen når de skjønte hvor dyr behandlingen til Remayah ville bli. Men da fikk de seg snart en overraskelse.

En GoFundMe side ble satt opp for å samle inn penger slik at Remayah skulle få Disney-turen sin, og det tok ikke lang tid før de hadde fått inn alt de trengte til en ny ferie!

Mammaen er overlykkelig: Nå kan Remayah få kose seg å ha det gøy, istedenfor å tenke på angrepet og være lei seg på grunn av skadene hun fikk!

Men mest av alt, er hun takknemlig for Trigger, som femåringen kaller sin «superhelt».

SE videoen nedenfor, og DEL den videre med vennene dine på Facebook om du også mener at pitbullen er en ekte helt!