Katten stirrer på bildet av sønnen hver dag og sovner inntil det: Så skjønner mammaen HVORFOR

1326

Dyr skjønner så mye, og de kjenner også savn og lengsel slik som oss mennesker. Denne katten beviser at det ikke bare er hunder som kan savne menneskene sine intenst når de er borte.

Katten Yuuki bodde på et senter for hjemløse katter i lang tid, helt til den dagen Max Nimrichter og mammaen hans Erin dukket opp for å adoptere henne.

Endelig fikk Yuuki en familie og et trygt hjem fylt av kjærlighet om omtanke. Til tross for at familien har flere barn, knyttet katten særlig tette bånd til Max. De to var alltid sammen, fra de våknet for å leke om morgenen, og til de sovnet om kvelden.

Det fantes ikke tvil om hvem Yuuki elsket mest i verden, og da Max måtte pakke sakene sine for å begynne treningen som ny marinesoldat var katten hjerteknust.

Max var borte i flere måneder, og snart oppdaget mamma Erin noe merkelig: Hun fant stadig katten sittende på kommoden med et bilde av Max på. Den svarte katten kunne sitte å stirre lengtende på bildet av ham i timevis, før hun endelig la seg ned for å sove ved siden av det.

«Hun bare sitter der, stirrer og gråter. Så legger hun seg til slutt ned inntil bildet og sover litt,» forteller mammaen.

Mammaen tenkte at denne oppførselen snart ville avta, men når det ikke gjorde det bestemte hun seg for å prøve å flytte bildet av sønnen. Men Yuuki var snar med å lete det opp igjen, og fortsatte på samme måte som før.

Det var da mammaen virkelig skjønte hvor lojale katter kan være.

Heldigvis kommer Max snart hjem igjen! SE videoen av Yuuki som lengter etter bestevennen sin i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å vise hvor fantastiske katter kan være!