Eselet er for gammelt til å arbeide, og får dødsdommen. Men det ulven gjør da sjokkerer ALLE!

911

Ondskapen til noen mennesker har ingen grenser. Heldigvis har ikke vennskap det heller. Det beste eksempelet på dette er denne historien om et usannsynlig vennskap i Albania.

Lokale beboere har klart å fange en ulv, og har satt det stakkars dyret i et bur som er alt for lite for ham. De skjønner etter en stund at de må mate ulven, og da får de en grusom idé: De vil gi ham et levende esel.

Eselet er gammelt og kan ikke jobbe lenger, så da kan han like gjerne bli et måltid for ulven, og underholdning for menneskene.

De slipper eselet inn i buret og venter spent på å se den ville ulven rive det i stykker med sine sterke kjever. Men da skjer det utrolige: Ulven viser ingen aggresjon mot det gamle eselet, og beveger seg ikke engang mot det. Da ender faktisk eselet med å gå bort til ulven, og de to mishandlede dyrene begynner å kose med hverandre!

Etter flere dager sammen i det altfor lille buret har de to blitt bestevenner og lever i harmoni med hverandre. Menneskene som hadde håpet på noen dramatiske scener er svært overrasket, og litt skuffet. Dette var jo ikke like gøy å se på…

Men snart sprer historien om dette spesielle vennskapet seg utenfor Albanias landegrenser, og en underskriftskampanje blir satt i gang for å få den albanske regjeringen til å gripe inn.

På grunn av den store oppmerksomheten saken fikk, og alle underskriftene som ble samlet inn, hadde regjeringen lite annet valg enn å forlange at dyrene ble løslatt.

Og det gjorde de! Ulven ble satt fri der den ble først ble fanget, og det gamle eselet fikk bytte hjem – nå bor den på en stor gård i nærheten, og tilbringer dagene sine på en grønn eng.

Det sies at ulven jevnlig blir sett ved engen til eselet for å besøke sin kjære venn.

For et fint vennskap! Men det viktige å ta med seg her er hvor stor forskjell det kan gjøre å bare bry seg! Signaturer har virkelig kraft, og gav disse to dyrene livene sine tilbake!

Nedenfor kan du se videoen om de to vennene som egentlig hadde en grusom skjebne i vente, men som ble reddet av folk som bryr seg. DEL dette med vennene dine på Facebook for å minne dem på at de også kan utgjøre en forskjell!