4-åringen avslører pappaens HEMMELIGHET på førskolen. Da kaster læreren seg over telefonen!

1519

Rett etter foreldrene selv, er det ofte læreren som kjenner barna best. Lærere er blant de trygge voksenpersonene i livene deres som de kan se opp til, og spørre om råd og hjelp.

Nancy Bleuer er en 54 år gammel førskolelærer fra Iowa, USA, og ønsker at barna hun har ansvaret for skal ha det best mulig. Men denne læreren strekker seg mye lengre for å oppnå dette enn noen andre jeg har hørt om.

Hun oppdaget at 4 år gamle Camden i klassen hennes så lei seg ut, og tok ham til side for å høre hva som var galt. Det gutten da fortalte om pappaen sin traff Nancy rett i hjertet, og hun bestemte seg for å gjøre noe med en gang.

Det viser seg nemlig at pappaen til lille Camden er alvorlig syk. 34-årige Darreld Petersen har en alvorlig nyrefeil, og de fungerer bare på 20 prosent. Når Nancy forsto hvor ille det sto til med ham, ringte hun ham øyeblikkelig for å prøve å hjelpe.

Og hjelpe gjorde hun. Mens andre gode mennesker kanskje hadde tilbudt seg å lufte hunden, lage mat, eller være barnevakt, tok Nancy det enda lenger: Hun tilbød pappaen sin egen nyre.

Sykehuset tok noen tester, og fant ut at hun var en perfekt match for Darreld. Hun signerer papirene øyeblikkelig, og de er snart klare for operasjon.

Både lille Camden og pappaen hans ble sjokkerte og glade over Nancys utrolige tilbud. Hun kom til å redde livet til Darreld! Pappaen forteller:

«Det er helt fantastisk. Det finnes mennesker som venter hver dag på en nyre eller andre organer. Jeg kunne ønske det fantes flere mennesker som henne. Hun gir meg en ny sjanse i livet.» 

Når Darreld fikk vite at Nancy ville donere en nyre til ham, møtte han og Camden opp på skolen neste dag med blomster til henne. Den lille gutten er utrolig rørt og lettet for at læreren hans skal redde livet til pappaen!

Tenk at det finnes slike gode mennesker i verden! Det er mennesker som Nancy som gjør denne verdenen til et bedre sted, og vi kunne ønske flere var som henne!

DEL denne artikkelen for å hylle denne utrolige læreren!