Kameraet fanger gutten som plager naboens katt: SE når karma slår tilbake!

897

Jeg blir alltid bekymret når jeg hører om barn som oppfører seg grusomt mot dyr, og mener at dette er tegn på at noe er veldig galt…

Dyr kan lære et barn masse: Lojalitet, kjærlighet, omsorg, styrke… ja, listen er lang! Men dyrene kan også lære ungene en real lekse, om de ikke oppfører seg fint – og noen ganger er det kanskje akkurat det de trenger mest.

I videoen nedenfor lærer katten, Sky, nabogutten hva som skjer om man plager et dyr for lenge. Guttungen hadde slått, sparket, revet i, kastet, og rett og slett mishandlet katten til naboen sin i hele 8 minutter før Sky bestemte seg for å si tydelig ifra at hun hadde fått nok.

Jeg synes at katten gjorde det helt riktige, og håper at foreldrene har sett filmen og tatt affære!

SE filmen nedenfor, og DEL den gjerne hvis du også synes guttungen fikk som fortjent!