‘Huset på prærien’-Laura forsvant helt: SLIK ser hun ut i dag!

3746

Hvem elsket vel ikke ‘Huset på Prærien’ da det ble sendt på TV? Normenn trykket serien til sine hjerter, og den populære dramaserien hadde hele 9 sesonger.

Min favoritt var Laura, som vi fikk følge fra barndom til hun ble voksen og fikk barn selv!

Seere får i dag kose seg med repriser, og denne klassikeren vil nok alltid forbli populær.

Det har nå gått hele 34 år siden siste episode ble spilt inn, og skuespillerne har for lengst gått videre til andre prosjekter – selv om de har spilt i noe som kunne toppe ‘Huset på prærien’!

Her er Melissa Gilbert (Laura) or Alison Arngrim (Nellie) fra settet.

Hvem kan vel glemme disse lykkelige jentene?

Den nå 53 år gamle skuespillerinnen har vært med på noen flere mindre prosjekter i Hollywood, men ikke noe som kan konkurrere med ‘Huset på prærien’.

Hun hadde en briljant start i Hollywood med serien, men gjorde alt for å passe inn i det ekstremet skjønnhetsidealet som fantes i Hollywood.

Hun har fortalt at hun opplevde svært stort kroppspress i Hollywood da hun var yngre, og gjennomgikk flere kosmetiske operasjoner. Det har hun nå sluttet med, og hun kjenner seg som et helt nytt menneske!

«Det er en mentalitet i Hollywood som ikke aksepterer at kvinner blir eldre eller går opp i vekt, eller er seg selv,» sier hun til magasinet First For Women.

«Jeg fikset nesen, brystene, brukte fillers og Botox, men ikke nå lenger! Jeg har fjernet brystimplantatene, og tar ikke lenger Botox eller fillers ettersom at jeg er en 53 år gammel kvinne, og jeg prøver å omfavne denne aldringsprosessen.»

Høres smart ut! Nå vil hun heller la kroppen bli eldre naturlig, og omfavner alt det skulle innebære. Dette kan være et forbilde for mange som opplever skjønnhetspresset i dag!

Hun forteller om hvor bra hun føler seg, og hvor lykkelig hun er.

«Akkurat nå har jeg ingen plager og er svært sunn og sterk!»

DEL gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook hvis du også elsket ‘Huset på prærien’ og ønsker «Laura» alt godt videre!