Monsteret slår kjæresten sin og drar henne i håret: SEKUNDER senere slår karma til for fullt!

3844

Vold mot kvinner er utbredt i alle land, og disse feige angrepene må det endelig bli slutt på!

Det er vanskelig å forstå hvordan mange kvinner blir hos partnere som slår dem, men frykt (for eget og barnas liv) kan få en til å tåle så uendelig mye. Det mange ikke vet er også at mange av de kvinnene som prøver å forlate disse feige, voldelige mennene, ofte blir drept.

Dette kan skje hvem som helst: en tante, en søster, en venninne, en nabo eller deg selv… derfor er det viktig at de som ser hva som foregår prøver å hjelpe!

For om man er nedbrutt, mishandlet, sliten, og har blitt psykisk og fysisk plaget av en man skal kunne elske og stole på, så føles det ofte som en umulig situasjon å komme seg utav.

Mannen i videoen nedenfor skulle ikke fått lov til å kalle seg selv for en mann. I det samme paret stiger ut av taxien, griper han kjærestens arm – hardt. Så slår han henne i ansiktet, og når hun faller ned på bakken drar han henne etter håret.

 

Det skulle han snart få angre på.

En gruppe menn lenger nedi gaten har nemlig sett det hele, og de kommer kvinnen til unnsetning med raske skritt.

 

De omringer mannen og drar og slår ham bort fra kvinnen. Videoen nedenfor har spredt seg som ild i tørt gress, og mange mener at mannen får som han fortjente.

Kvinnen må ha følt seg helt hjelpeløs og overmannet av den voldelige kjæresten, og nå skulle monsteret endelig få smake på sin egen medisin!

 

Jeg mener egentlig at ingen burde bli utsatt for vold, uansett hvilket kjønn du er, men han her har bare seg selv å takke.

Jeg er glad for at mennene ikke nølte med å forsvare kvinnen. Man skal aldri godta å se noen bli mishandlet, og de kan faktisk ha reddet livet hennes. SE videoen nedenfor for å se hva som skjer videre, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!