16. juli 2024

Disse 4 skoleguttene mobber den gamle kvinnen til hun gråter. Men etterpå skjer det UTROLIGE:

Navnet til kvinnen er Karen Klein, og denne historien vil sitte igjen hos de fleste for resten av livet. 68 år gammel opplevde hun en helt grusom form for mobbing, hån og trusler fra en gruppe skolegutter mens hun satt på bussen.

Karen har før arbeidet som bussjåfør, og arbeidet i filmen nedenfor som en type bussvakt for å forsikre seg om at barna på bussen hadde det bra. Men disse guttene som grenser til unge tenåringer vil ikke bli passet på – de vil heller plage den eldre kvinnen nådeløst.

Guttene kaller henne blant annet feit, svett, stygg og fattig, og spør henne om hvor hun bor slik at de kan urinere på døra hennes, bryte seg inn og stjele fra henne. De sier at hun er så stygg at ingen vil være med henne og at familien hennes sikkert har drept seg selv for å slippe å være med henne. Dette gjør ekstra vondt for Karen: Sønnen hennes tok sitt eget liv for 10 år siden.

Karen prøver så godt hun kan å ignorere dem og være den voksne i situasjonen, men de gir seg ikke. Tvert imot så blir guttene mer og mer groteske og grusomme, og til slutt renner tårene hos den gamle kvinnen. Guttene fortsetter uten anger eller skyldfølelse.

For å gjøre vondt verre, filmer guttene henne under hele turen. De vil vise hvor kule og tøffe de er ved å legge ut videoen der de mobber og plager Karen nådeløst (advarsel: denne filmen er virkelig grusom å se og høre på).

Men det som skjer når de legger den ut på Facebook hadde ingen av dem forventet seg: Videoen spres på Facebook som ild i tørt gress, og blir snart også lastet opp på YouTube. Og det er ingen som synes at guttene er kule.

Flere millioner så den grusomme videoen på kort tid, og de er helt forferdet over guttenes oppførsel mot stakkars Karen. Hun er uskyldig i alt dette, og mange mener at hun minner om deres egen bestemor. Seerne blir rasende, og ønsker å hjelpe henne.

Én av disse er 25 år gamle Max Sidorow fra Canada. Han har opplevd mobbing selv, og startet en kampanje for å samle inn 40 000 kr for å sende Karen på en deilig ferie. Men det ble ikke 40 000 kr…

Alle som hadde sett eller hørt om videoen flokket sammen for å gi penger til Karen etter hendelsen – og snart hadde over 32 000 mennesker fra 84 land og alle 50 statene i USA donert til henne.

Resultatet?

Ikke 40 000 kr, men 5 MILLIONER kroner ble samlet inn til henne!

Karen ble helt overveldet av fremmede menneskers godhet. Den ydmyke kvinnen følte ikke at hun fortjente alle de pengene, så hun bestemte seg raskt for å gi bort en stor del av pengene til forskning på Downs syndrom. Grunnen? Hennes kjære barnebarn har Downs, og hun ønsker ingenting annet enn å hjelpe ham, og andre som ham, til å få det bedre. En annen del av pengene gav hun bort til en forening som arbeider mot mobbing.

Karen er utrolig takknemlig for hjelpen hun fikk fra Max etter hendelsen: «For en snill person. Og ikke minst uselvisk!»

25-åringen forvandlet en grusom hendelse til noe vakkert: Han viste henne at det finnes alltid langt flere gode personer enn onde her i verden, og at sammen er vi sterkere enn mobberne.

Guttene ble tatt etter videoen ble lagt ut, og ble utvist i et år – de må nå gjøre alt av husarbeid hjemme for å bøte på skadene de har påført 68-åringen. Karen derimot tok med seg familien på tur til Disneyland, og er lykkeligere enn noensinne.

Vi elsker historier med en lykkelig slutt! DEL om du også gjør det! (Videoen av mobbingen kan du se nedenfor på engelsk – vi advarer om svært stygg språkbruk.)