Gutten ble avvist av modellbyrået fordi «Downs ikke er vakkert»: Beviser nå hvor feil de tok!

454

Mammaen Meagan Nash vet at sønnen hennes Asher er minst like fin som alle andre barn på hans alder, men det var ikke modellbyrået enige i. Når de avviste den 18 måneder gamle gutten var det kon på grunn av én ting: han har Downs syndrom.

Byrået sa til mammaen at de ikke ikke kom til å sende inn bildene av lille Asher til barne-klesmerket som søkte etter modeller, fordi de antok at de ikke ville bruke barn med spesielle behov i den kommende reklamekampanjen sin.

Dette fikk mammaen til å se rødt, og hun bestemte seg for å gå rett til kilden via et innlegg på Facebook-siden Changing the Face of Beauty.

«Vi gir ikke opp, denne vakre gutten er klar for å vise verden hva han kan. Vi hadde elsket å modellere for OshKosh B’Gosh,» skriver hun i innlegget.

 

Siden delte innlegget hennes videre, og skrev:

«Hallo, OshKosh B’Gosh, hva sier dere? Vil dere ikke hjelpe oss med å forandre bildet av hva vakkert er?»

Samtidig begynte innlegget til mammaen å gå viralt på nettet, og det er lett å skjønne hvorfor:

«Det er viktig å se bilder av personer som har spesielle behov i reklamer på grunn av tre grunner: Den første er inkludering. Den andre grunnen ligger meg varmt om hjertet og er aksept. Uten å bli akseptert vil verken sønnen min eller andre med spesielle behov bli inkludert i fremtiden,» sier Meagan før hun fortsetter:

«Den tredje grunnen er respekt. Å vise personer med spesielle behov i reklamer viser at de også har en verdi og er verdt akkurat like mye som alle andre i verdenen vår.»

 

Og best av alt? OshKosh B’Gosh så bildene og ringte for å be om et møte med dem!

Det møtet endte med at Asher ble valgt ut til reklamekampanjen, og resultatet ble bedre enn noen hadde kunnet forestille seg – Asher er et naturtalent foran kameraet!

 

Fantastisk at mammaen kjempet for sønnens rettigheter, og at hun fikk satt på plass det fordomsfulle modellbyrået! Ingen skal bli oversett og nektet muligheter fordi de har spesielle behov – DEL hvis du er enig!