Den sjenerte jenta stiller seg på scenen med 16 andre. Sekunder senere rører de alle til TÅRER

393

Programmer som Norske Talenter er til stor underholdning for oss seere, og vi kan nok forstå hvor skummelt det er for deltagerne å stille seg opp på scenen.

Det er derfor godt å være en del av en gruppe. Disse skolejentene er utrolig nervøse, men har bestemt seg for å trosse all motgang og delta på Britain’s Got Talent for å hylle helten sin: Sanglæreren. Han er den som har ført dem sammen, og ofret alt for å gi dem sang og glede i hverdagen.

En av jentene forteller forsiktig om at læreren deres hadde hatt et tøft år, og hadde måttet kjempe seg tilbake fra en alvorlig bilulykke – bare for å kunne fortsette å være læreren deres!

De ønsket å hylle ham med denne sangen, og læreren selv sitter blant publikum og er allerede nesten på gråten.

Dommerne blir helt rørt av historien deres, og ber dem sette i gang. Men de kunne aldri ha sett for seg talentet disse unge jentene gjemmer på.

Med den klassiske sangen «Nessun Dorma» gir de både dommere og publikum tårer i øynene – sjeldent har en opptreden rørt meg på denne måten!

De synger helt magisk, og det er vanskelig å tro at jentene er så unge som de er! På slutten sitter alle med gåsehud, og alle i salen reiser seg for å hedre de talentfulle jentene. Og best av alt? De ber læreren om å komme frem… Der forteller dommeren, Simon, at det var det beste han hadde hørt noen gang!

17 nye stjerner er født! Dette må du bare se og høre selv: SE den rørende videoen selv nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også ble rørt!