22. juli 2024

Hun hører ryktet om hunden som gråter på fjellet om natten. Da gjør hun en UTROLIG oppdagelse!

Dyrevennen Trinity Smith fra Colorado, USA, hadde hørt rykter om en hund som gråt og ulte oppe i fjellet nær henne, og ønsket å hjelpe til. Kanskje var det faktisk en hund der oppe som trengte hjelp?

De fleste hun snakket med påsto at det måtte være en prærieulv, for ingen hadde funnet noen hund der oppe tidligere. Men nå fantes det grunn for å gå opp: En hund hadde vært savnet i området i flere uker, og selv om det var liten sjans for at den fremdeles var i live, ville Trinity prøve.

Så, forrige uke dro den unge kvinnen opp til fjells.

Det tok ikke lang tid før Trinity skjønte at ryktene var sanne. Vel oppe hørte hun en hund som gråt og klynket, men hun kunne ikke se den noe sted, og det var umulig å skjønne hvor lyden kom fra. I tillegg hørtes det ut som om lyden kom fra langt borte.

Hun lette i flere timer, men når det begynte å bli mørkt måtte hun avbryte søket. Hun lovte seg selv og hunden at hun skulle komme tilbake neste dag og lete videre. Da ble vennen hennes Sean Nichols med henne opp.

De ropte etter hunden, og holdt på i tre hele timer uten å få noe svar tilbake. Men akkurat når de skulle til å gi opp, hørte de noe: Et gråtende ul fra en hund.

Denne gangen klarte de å finne ut hvor lyden kom ifra, og løp dit så fort de kunne. Plutselig fikk de øye på en utsultet hundekropp som lå sammenkrøket på en sten. Hunden var i svært dårlig stand, og vill neppe ha overlevd der ute stort lenger.

De visste det ikke da, men de hadde funnet den savnede hunden! Den gamle hunden, Chloe, var hele 14 år, og hadde stukket av en dag hun var på tur i fjellet med eierne sine. De hadde lett etter henne hver dag i ukevis, men til slutt måtte de gi opp – de trodde hun var død.

Det viste seg at den gamle hunden hadde overlevd helt alene i fjellet i 6 uker. Men det var bare såvidt, og hun veide bare 12 kilo. Det var bare skinn og ben igjen av den «gamle damen».

Trinity og Sean tok henne med seg, og sørget for at hun fikk øyeblikkelig hjelp. Samtidig fortalte de på sosiale medier at de fant hunden som hadde lagd så mye lyd i fjellet. Og det tok ikke lang tid før eierne hennes så innlegget.

De tok øyeblikkelig kontakt, og Trinity dro for å møte dem. Det ble et tårevått gjensyn.

Det er utrolig at Chloe overlevde så lenge i fjellet. Når en gammel hund går ned så mye i vekt og opplever noe slikt er sjansen stor for at kroppen bare gir opp. Men Chloe er en ekte slåsskjempe, og ville tilbake til familien sin!

Nå blir Chloe bedre for hver dag som går, og Trinity og Sean har blitt gode venner med både hunden og eierne hennes. Det vil fremdeles ta en stund før hun blir helt frisk, men klarer man 6 uker alene på fjellet, kan man klare alt!

Vi takker Trinity for at hun nektet å gi opp, og mener det er mennesker som henne og Sean som gjør verden til et litt bedre sted. DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du er enig!