Ektemannen deler parets bryllupsbilde, men folk ser på kona og NEKTER å tro ham!

5471

Det er mange som kanskje synes at man ikke skal vise frem så mange «annerledes» personer i media, men faktum er at «uvanlige» mennesker er helt normalt. Det er dette som er så viktig – disse menneskene bidrar til å forme verdensbildet vårt om hva som faktisk er normalt i samfunnet vårt.

Media bør faktisk bli flinkere til å synliggjøre de som ikke ser ut som flertallet. På denne måten kan alle forstå at mennesker er like mye verdt, og har drømmer, planer, lyster og usikkerheter uansett hvordan de ser ut og hvilke funksjonshemminger de har.

Sean Stephenson er det perfekte beviset på akkurat dette.

Sean ble født med osteogenesis imperfecta, også kalt medfødt benskjørhet. Når han kom til verden var nesten hvert eneste ben i kroppen hans brukket, og legene var usikre på om han kom til å overleve.

Men det skulle vise seg at Sean var en skikkelig fighter, og motet hans har ikke dempet med årene – heller tvert imot.

Innen Sean fylte 18 år, hadde han hatt over 200 benbrudd gjennom livet. Han trenger tilsyn døgnet rundt, men ikke bare på grunn av sine fysiske utfordringer.

Fremmede stirrer og peker når de ser ham, og kommer gjerne med ekle kommentarer til Sean og familien. På grunn av dette har Sean hele livet måttet kjempe for å akseptere seg selv og sitt utseende.

Men når han var 9 år gammel skjedde det noe som Sean henter styrke fra den dag i dag: Han knakk benet, og ble panisk. Da spurte mammaen hans ham et avgjørende spørsmål: «Skal dette livet med sykdommen være en byrde eller en gave?» Dette forandret livet til Sean.

Bare 9 år skjønte Sean altså at det ikke handlet om hva man har, men hva man gjør med det man har.

I dag er Sean er svært ettertraktet inspirasjonstaler, og han har fått stor respekt – ikke bare fordi han overlevde sykdommen så lenge, men for hva han har gjort med livet sitt.

Sean tjener millioner på foredragene sine og har tusener av fans over hele verden. For ham selv er det ekteskapet med hans kjære Mindie som står høyest.

Mindie er «normal», og bryllupsbildene deres tok nettet med storm. Dessverre er det også mange som ikke klarer å se for seg at disse to kan være lykkelige sammen, og Mindie får stadig ekle spørsmål og kommentarer om forholdet deres…og sexlivet med Sean.

Dette forelskede paret har siden starten fått hat-mail fra fremmede, og opplever å bli mobbet på nettet. Bare fordi at de er et uvanlig par.

Mindie blir anklaget for å bare være ute etter pengene hans og sikkert er utro mot ham, mens Sean får høre at Mindie er for god for ham, og at han ikke kan gi henne det hun trenger.

De kunne ikke tatt mer feil.

I videoen nedenfor kan du se at Sean og Mindie er som ethvert annet par: De krangler, ler, passer på hverandre, lager mat, tuller, har sex, og tenker på å få barn. Og ikke minst – de elsker hverandre.

SE den fine videoen nedenfor, og DEL gjerne denne historien videre hvis du også mener at alle er like mye verdt og har rett til å elske hvem de vil!