Videoen av den 11-år gamle jenta som blir mobbet får hele nettet til å GRÅTE

306

Foreldrene Lee og Natalie Davis fra Wales har tre barn, og vet så inderlig godt at ingenting er verre enn å se barna lide og ha det vondt. Som forelder vil man bare ta all smerten bort fra dem, men dessverre er ikke det mulig. Da kan man bare være der, trøste og roe ned – noe mamma Natalie gjør med glans.

Deres 11 år gamle datter har akkurat kommet hjem fra skolen, og gråter og gråter. Hun har lenge opplevd å bli mobbet på skolen og på nettet, og pappaen tar opp kameraet med tanke på å vise den til skoleledelsen, som gang på gang har sviktet henne ved å la mobbingen fortsette. I desperasjon har foreldrene spurt om hun kan få bytte klasse, slik at hun skal få slippe å møte mobberne sine daglig, men skolen nekter.

Det er dessverre altså ikke første gang datteren til Lee og Natalie kommer hjem så lei seg og hysterisk at hun får pustevansker, og mammaen må roe henne ned fra et skremmende panikkanfall rett foran øynene våre.

 

Ettersom at skoleledelsen nok en gang sviktet familien og nektet å ta ansvar, la pappaen videoen ut på sosiale medier i håp om at datteren skulle få hjelp. Plutselig mottok 11-åringen støtteerklæringer fra hele verden, og skolen ble tvunget til å ta affære.

Det beste av alt var kanskje at flere elever på skolen ble oppmerksomme på at 11-åringen hadde det vondt, og hun fikk støtte fra andre barn og unge rundt seg. Første skoledag etter at videoen ble lagt ut sto det hele 17 medelever å ventet på henne utenfor skolen. De fulgte henne inn, fikk henne til å smile og le, og fortalte henne at hun kunne være venner med dem hvis hun ville.

Videoen nedenfor er hjerteskjærende, men det er godt å se at det fikk positive konsekvenser for jenta og familien å være åpne om mobbingen. Det er viktig å få frem at det aldri er mobbeofferet som skal skamme seg, men mobberne!

SE videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine for å vise din støtte til de som opplever eller har opplevd mobbing!