Barna lærte seg tegnspråk for å synge bursdagssangen til den døve vaktmesteren. SE reaksjonen:

363

En barnehageklasse i Tennessee, USA,  la nylig ut en video på sosiale medier der de overrasker sin hørselshemmede vaktmester med å synge bursdagssang for ham. Reaksjonen hans er så fantastisk at jeg hår tårer i øynene!

Ifølge barnehagelærerne hadde barna selv ønsket å overraske vaktmesteren James Anthony med den spesielle bursdagssangen, og etter mye øving var de endelig klare: vaktmesteren blir «lurt» til klasserommet, og barna begynner å synge med både stemmer og hender så snart James kommer inn døren.

Vaktmester James fikk helt sjokk over hvor flinke barna var, og bryter ut i noen gledelige lyder over den fine gesten de overrasket ham med. Han kan knapt tro sine egne øyne, og reaksjonen hans har fått hele nettet til å både smile og gråte om hverandre.

SE den rørende videoen selv nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes dette var en fin ting å gjøre for den snille vaktmesteren!