Matmor tar med en ny valp hjem. Den gamle hundens reaksjon får hjertene våre til å SMELTE

1048

Hvis skjønnhet kommer fra innsiden er hunder verdens vakreste skapninger. Her finner man bare endeløs lojalitet og ubegrenset kjærlighet, og de åpner hjertene sine både for oss og andre dyr.

Hunden Lulu er en kjærlig og omsorgsfull golden retriever som elsker familien sin. Hun bor sammen med matmor og matfar, og vil helst leke, spise, sove og kose – hele tiden.

Men ettersom Lulu begynte å bli eldre, tenkte matmor og matfar at det kunne være en idé å få en hund til som kunne holde Lulu enda mer med selskap mens de selv var på jobb om dagen. De bestemte seg for å adoptere en liten valp inn i familien, og gledet seg lenge til å kunne ta den meg hjem til Lulu.

Når matmor kommer inn dørene med en stor bruk papirpose, begynner Lulus hale å logre.

Hun kjenner lukten av en valp og virker litt forvirret først, men når hun ser den fylles hele kroppen hennes opp av ren glede. Det virker som om hun knapt vet hvor hun skal gjøre av seg!

Til tross for at hennes enorme glede truer med å boble over, så tar hun hensyn til den lille valpen slik at den ikke skal bli skremt. Hun legger seg ned for å vise at hun ikke er farlig, og halen logrer i gulvet – for en omtenksom og godhjertet hund!

I skrivende stund har videoen blitt sett over 18 millioner ganger på Facebook, og du kan se den selv nedenfor. DEL den gjerne med vennene dine hvis hjertet ditt også smeltet av å se dette!